Pulmalauas ei istuta terve õhtu otsa, süüakse kõht täis ja lastakse järgmistel soovijatel süüa. Söögid on olnud kala ja kartul, liha ja kartul, jahukaste, sült, leib-sai, või, kalad, kohv, õlu, viin. Herne ja klimbisupp, õllesupp. Viimane söök pulmas on piimasupp. Õllesupp ehk soe õlu, keedetakse leivaga, pannakse suhkrut sisse, süüakse piimaga, see on olnud magustoidu eest. Pulma viiakse kaasa oma leivakott (leiba, võid, liha, kala). Leivakoti ära andmisel saab igaüks napsu. Tänapäeval on laual veel juustu- singi lõigud, suitsukala, suitsuliha, marineeritud kala, räimerullid, heeringad hapukoorega, kartulisalat, peedisalat, lihapirukad, pasteet. Pulmakohvi on piima ja suhkruga, magustoiduks kohupiimavaht kisselliga, tänapäeval pakutakse kringlit ja torti.

Teisel päeval on nooriku kannika jagamine- pruudi tehtud saia antakse võiga igaühele proovida, tasuks pannakse korvi põll või raha. Taaripudi – tükeldatud leiva-saia tükid pannakse veega keema, lisatakse taari või õlut ja natuke suhkrut. Seda tehti selleks, et tulevikus naistel ikka süüa jätkuks.

Kolmanda päeva lõunaks on hapukapsasupp, õhtul piimasupp riisiga, kui antakse teist korda suppi, siis on teada, et pulm on läbi.

Saare parimad kokad kutsutakse pulmadesse peakokkadeks. Nemad peavad hoolitsema kõigi pulmakülaliste – kelle arv võib sadadesse küündida – toitmise eest ja nad peavad leidma abilised ametlikult pulmas osalevate noorte neidude seast, kellest saavad omakorda traditsiooni edasikandjad. Pulmakoka tiitel on väga kõrgelt hinnatud, sest see on üks raske ja vastutusrikas amet!